Privatumo politika

Privatumo politika

Ši privatumo politika nustato, kaip mes tvarkome ir naudojame Jūsų asmeninę informaciją, kurią pateikiate mums per mūsų interneto svetainę.

Kaip rinkome ir naudojame informaciją?

Mes gauname Jūsų asmeninę informaciją, kurią pateikiate mums per mūsų interneto svetainę, pvz., užsiregistruodami ar užpildydami formą. Ši informacija apima Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą ir kitą reikalingą informaciją.

Mes naudojame Jūsų asmeninę informaciją tik tam, kad galėtume susisiekti su Jumis ir atsakyti į Jūsų užklausas. Mes taip pat galime naudoti Jūsų asmeninę informaciją, kad galėtume gerinti savo paslaugų kokybę ir mūsų interneto svetainės veikimą.

Kaip saugome informaciją?

Mes dedame visas reikiamas pastangas, kad Jūsų asmeninė informacija būtų saugi. Mes naudojame saugias technologijas ir procedūras, kad apsaugotume Jūsų asmeninę informaciją nuo neteisėto prieigos, naudojimo ar atskleidimo.

Ar mes perduodame informaciją trečiosioms šalims?

Mes negalime perduoti Jūsų asmeninės informacijos trečiosioms šalims, nebent to reikalauja teisės aktai arba jei tai būtina siekiant atlikti mūsų paslaugas arba teikti mūsų produktus.

Kaip susisiekti su mumis?

Jei turite kokių nors klausimų apie mūsų privatumo politiką ar apie savo asmeninę informaciją, susisiekite su mumis el. paštu adresu info@nepamirsk.lt.

Pakeitimų privatumo politikoje atveju

Mes galime laikaisi teisės keisti šią privatumo politiką bet kuriuo metu ir bet kada. Jei įvyksta bet kokios svarbios pakeitimai, mes pranešime apie tai mūsų interneto svetainėje ir/arba per elektroninį laišką.

Šeimos dokumentika © 2023. All rights reserved.